Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkohol miért segít az...

Az alkohol miért segít az allergiámon?

Figyelt kérdés

Próbáltam már mindent, gyógynövényes teát, vitamint, Allegrát, Cetirizint, homeós bogyókat, semmi nem segít, egész nap tüsszögök, el van dugulva az orrom, ég a szemem.

Viszont ha berúgok, tökéletesen tudok lélegezni az orromon, és a szemégés is megszűnik. Mitől van ez?

2015. szept. 6. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Az allergia egy túlzott immunreakció.

Valószínűleg a sok alkohol csökkenti az immunrendszered hatékonyságát, ezért jössz rendbe tőle hirtelen.

2015. szept. 7. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt egyébként én is megfigyeltem :D fél üveg vodka után semmi bajom,még ha előtte a szememet is kikapartam volna a helyéről.mondjuk nekem szerencsére nem ennyire súlyos az allergiám.

viszont én azon csodálkozom például,hogy pl esti sütögetésnél,vagy balatonparton,amíg nem iszok addig szénné marnak a szúnyogok,majd szintén fél vodka után óránként megcsíp 1-1,de lényegesen kevesebb.biztos ebben is van valami összefüggés

2015. szept. 10. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Én egyébként azóta filóztam a dolgon, és egy harmadik megfejtés is eszembe jutott. Mi van ha részegen is ugyanolyan allergiás vagyok mint józaul, csak részegen leszarom? :D
2015. szept. 10. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
eszembe jutott nekemis,hogy mi van ha ugyanúgy szétcsípnek a szúnyogok csak les zarom,de valahogy mégse annyi:D
2015. szept. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!