Az alkohol miért segít az allergiámon?
Próbáltam már mindent, gyógynövényes teát, vitamint, Allegrát, Cetirizint, homeós bogyókat, semmi nem segít, egész nap tüsszögök, el van dugulva az orrom, ég a szemem.
Viszont ha berúgok, tökéletesen tudok lélegezni az orromon, és a szemégés is megszűnik. Mitől van ez?
Az allergia egy túlzott immunreakció.
Valószínűleg a sok alkohol csökkenti az immunrendszered hatékonyságát, ezért jössz rendbe tőle hirtelen.
ezt egyébként én is megfigyeltem :D fél üveg vodka után semmi bajom,még ha előtte a szememet is kikapartam volna a helyéről.mondjuk nekem szerencsére nem ennyire súlyos az allergiám.
viszont én azon csodálkozom például,hogy pl esti sütögetésnél,vagy balatonparton,amíg nem iszok addig szénné marnak a szúnyogok,majd szintén fél vodka után óránként megcsíp 1-1,de lényegesen kevesebb.biztos ebben is van valami összefüggés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!