Vezetéshez alkalmasságit csak háziorvos adhat ki?
Figyelt kérdés
o_O2015. aug. 31. 22:01
2/3 anonim válasza:
Én amikor elhagytam az irataimat és a jogimhoz kellett orvosit csináltatnom akkor az üzemorvos aki a városunkban rendel ő is megcsinálhatta. Nekem mondták okmányirodába hogy oda is nyugodtan mehetek mert a körzeti háziorvosom akkor épp szabadságon volt, a helyettese meg pont akkor rendelt amikor munka időm volt, szabit meg nem akartam kérni emiatt.
3/3 A kérdező kommentje:
azért kérdem
mert
3.án vizsgáztam VOLNA
de nem tudtam az alkalmasságit megcsináltatni a háziorvosnál, mert délelőtt van csak én meg délelőtt dolgoztam.
ma 2 orvossal beszéltem
abból az egyik üzemorvos volt
mindkettő azt mondta, hogy csak háziorvos (ezek után jó lehet picit vicces a kérdés.)
viszont az iskola vezető
100% ra állatja, hogy minden orvos ad.
és hiába mondtam, hogy de a 2. doki mondta, hogy nem, hiába. :D
2015. aug. 31. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!