Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 174 cm vagyok.19 leszek idén...

174 cm vagyok.19 leszek idén Decemberbe. Aggaszt a magasságom. Többi lent!?

Figyelt kérdés
Mint már írtam 174 cm vagyok, 19 leszek, fiú. Sovány is vagyok, 61kg. Az arcszőrzetem is most kezd nőlni, meg a lábam is szőrösödni a combomnál. Lehet hülyeség, de úgy érzem még növök..Szoktak fájni a bokáim, csuklóim és a derekam. Későn érő típus vagyok, mert az öcsém aki 15 hónappal fiatalabb nálam, már elég jó szőrös, meg az arcszőrzete is jobban kinőlt már, mint nekem. 4cm-el magasabb nálam. Érzem még, hogy nőlhetek, meg bízok is benne..Azért az is sokat számít. Most, hogy elkezdtem az egyetemet gondoltam úszni, mert a gerincem kicsit ferde, és utánna olvastam, hogy az is hátrál a növekedésben. Kinek milyen ötlete lenne, hogy segíthetek a növekedésben? Az úszás a legjobb rá, ahogy hallottam. És mellette még gondoltam szedni tömegnövelőt, de persze csak amennyit előírnak, lehet kicsit kevesebbet. Kérem szépen aki tudna segíteni, az segítsen. :)
2015. aug. 31. 17:58
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Hozzá tenném, hogy ehhez mit szóltok, érdemes lenne kipróbálni?

2015. aug. 31. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne egyél semmi ilyet!

Ússzál. Ha gerincferdülésed van, akkor gyógytorna.

Normálisan egyél, táplálkozz egészségesen.

2015. aug. 31. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem először is menj orvoshoz, nézzék meg, hogy minden rendben van-e a hormonjaiddal. Ha nem, akkor azon most még valószínű tudnak segíteni, pár év múlva sokkal nehezebben.

Ha minden rendben, akkor szerintem is valószínű, hogy nősz még egy kicsit, mert későn serdülsz. A gerincferdülésről is az orvost kéne megkérdezni. Az lenne a jó, ha gyógytornász foglalkozna veled, betanítaná a gerincferdülésre való gyakorlatok helyes elvégzését. Mellette és utána az úszás is hasznos.

2015. aug. 31. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Most mit aggódsz ezen a magasságon?Teljesen normális magasság,nem alacsony.176 cm a férfi átlagmagasság.Örülj,hogy nem 160 cm vagy.Ha meg zavar,hogy vékony vagy,kezdj el gyúrni,tömegelj fel 85 kilóra.
2015. szept. 1. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A tömegnövelő meg cukrozott fehérjepor.Azért ne dobj ki annyi pénzt,ha nem gyúrsz mellette rendesen.Kb.olyan mint ha sok édességet ennél.
2015. szept. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!