Vashiány kezelése?
Figyelt kérdés
gyerekkoromban vashiányos voltam, vagy vérszegény, már nem tudom, vasat kellett szednem
keveset eszem, de azért éhes nem vagyok, 180 magas 70-73 kiló vagyok, szóval azért eléggé pálca :D
most teljesen fehér a bőröm, sápadt, fáradékonyság, egyszóval a legtöbb tünet vashiányra
itthon lehet valahogy ezt orvosolni, amíg veszek valami vény nélküli tablettát? állítólag almába rozsdás szög, és akkor az almát megenni (szög nélkül) az is jó, de szerintem ezt poénból mondták
2015. aug. 30. 00:32
1/3 A kérdező kommentje:
ja, és 15 éves vagyok
2015. aug. 30. 02:30
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
2: EZ nem igaz, nekem alacsony volt a vasam, de a hemoglobinom jó volt, tehát nem voltam vérszegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!