Lehet e alkoholt inni erre a gyógyszerre?
Figyelt kérdés
tot'hema az orvosság és vérszegény vagyok arra szedem.2015. aug. 28. 18:57
1/8 anonim válasza:
A tajekoztatoban nezd meg.van aminel nagyon durva a hatas,van aminel nyugodtan ihatsz ra
2/8 anonim válasza:
Minden gyógyszernek van használati útmutatója. El kell olvasni. Egyébként a gyógyszerekre nem kéne alkoholt inni.
3/8 anonim válasza:
Már sokszor leírtam, ezen az oldalon lehet gyógyszer interakcióra keresni.
A gyógyszer, amiről te írsz, viszont nem szerepel az adatbázisukban, ami nagyon érdekes. Olvasd el a tájékoztatót vagy kérdezd meg az orvosod.
4/8 anonim válasza:
Sehol nem találok erről a gyógyszerről információt, bár hallottam már a nevét régebben. De se tájékoztató nincs, de még egy magyar nyelvű leírás vagy oldal sem. Szóval mivel te kaptad, kell hogy legyen mellette tájékoztató is. Olvasd át.
5/8 anonim válasza:
A #3 voltam, érdekel engem is, mint #4-et, ki írta fel ezt neked, mert a hivatalos gyógyszerlistában nincs bent.
6/8 anonim válasza:
Ez inkább csak étrend kiegészítő, annyit piáéész, amennyit akarsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a segitséget! :)
2015. aug. 30. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!