Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez tényleg lehetséges?

Ez tényleg lehetséges?

Figyelt kérdés

Ugye az tény,hogy ha az ember idegeskedik,akkor az árt a gyomornak,de a minap azt hallottam,ez fordítva is igaz lehet,vagyis gyomorproblémák (az illető,aki mesélte vírusos fertőzést hozott fel példának) esetén kialakulhatnak mentális rendellenességek,szorongás,ilyesmi.

Ez igaz?

2010. márc. 10. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze. Tekintve, hogy fáj a gyomrod. Hosszú távon elég idegtépő tud lenni.
2010. márc. 10. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is oda vissza igaz,hiszen a testi épség és a szellemi szorosan összekapcsolodik,nekem volt oylan hogy 5 napig viszkettem,kiütéses voltam,de annyira hogy aludni sem tudtam 1 oránál többet. Az 5. nap végére már szó szerint azthittem megőrülök:Skivoltma idegileg
2010. márc. 10. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen így van!

Én állandóna szorongok, és ezért állandóan hányingerem meg hasmenésem van. Ha csak kicsit vagoyk ideges akkor is görcsöl és nagyon fáj.

Szal ez maximálisan így van, az idegesség legelsőnek a gyomorra megy rá.

2010. márc. 10. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Sőt, ismeretes egy komoly oda-vissza megfeleltetés szem és végbél közt is.
2010. márc. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!