Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj minden tavasz...

Miért fáj minden tavasz elején a bokám? Ráadásul mind a két lábamon.

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta úgy emlékszem, viszont nem értem miért. Nem hízok, nem vagyok nehéz sem, és mindig tavasz elején elkezd fájni mindkét bokám, és idegesítő mert így nem tudok futni sem sokáig pedig sokat focizok és futni is szeretek járni. Mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni idővel mindig elmúlik, lehet ez is a tavaszi fáradtság? Vagy mit szedjek?
2010. márc. 10. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyengék lehetnek az ízületeid.

Szerintem mégis tanácsos lenne elmenni orvoshoz. Lehet mond valami vitamint vagy valamit amitől soha többet nem jön elő. Bántani nem fog, az biztos.

2010. márc. 10. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Attól félek, hogy azt fogja mondani, hogy egy bizonyos ideig nem csinálhatom, vagy valami...

15/F egyébként

2010. márc. 10. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen a téli cipőd. Lehet, hogy túl erősen tartja a bokád, aztán amikor váltasz tavaszi cipőre, ami csak félcipő, meg kell szokni újra az izomnak a "munkát".
2010. márc. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!