Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szoktatok fület mosni?

Hogy szoktatok fület mosni?

Figyelt kérdés
Csak mert én csak ugy általánosan zuhanyből jövő vizet egyenesen bele a fülbe és úgy mosom,és noshát sose volt még annyira gondom a "fülbe került víz" szindrómájával sokat vizisportoltam lepergett kb a víz a fülemről,de most legutóbbi fülmosás után normális volt egy darabig,aztán aznap de pár órával később megnyomtam a fülem és totál bedugult kb nem hallottam szinte semmit, és több napig igy volt,nagy nehezen sikerült "kiszedni belőle a vizet" de most meg ha köhögők érzem hogy "ugrál" igy a dobhártyám,mintha nyomás kiegyenlitést csinálnék,pedig csak köhögöm (??) szóval furcsa,ezek után nem nagyon tudom hogy fogjak neki,ezért kérnék tanácsokat erre a fura problémára/kérdésre:)...köszönöm a válasz(okat)
2010. márc. 10. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én küldenék bele vizet, és szokásos módon (fejjel lefelé, egyszerűen előrehajlással) kiönteném a hallójáratomból párszor.
2010. márc. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!