Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Túl nagy...

Ez mitől lehet? Túl nagy probléma?

Figyelt kérdés

A nyakamat jobbra teljesen jól el tudom fordítani (kb 90 fokig), balra viszont gondok vannak :D erőltetve ott is megy a kb 90 fok, de kényelmesen inkább csak 70 ^^

(bocs, de fokok helyett nem tudtam jobbat kitalálni)

Megtudnátok mondani, hogy ez miért van; hogy tudok rajta segíteni; vezethet-e valami komolyabb problémához?:)

2010. márc. 10. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szia, lehet hulyen hangzik, de nem lehet hogy csak elaludtad a nyakad, es attol faj?

de azt tudom tanacsolni viszont hogy vegyel be aspirint, nekem mindig segitett ha nem tudtam foditani a fejem, mert fajt a nyakam.

2010. márc. 10. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Mióta áll fenn ez a probléma?
2010. márc. 10. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
ez nem elalvástól lehet, már elég régóta így van :D (hónapok óta). De nem is az, hogy fáj, csak fordítom-fordítom és érzem, hogy már csak akkor megy tovább, ha erőltetem. :)
2010. márc. 10. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, mert én gyógymasszőr vagyok, és ha ez egy pár hónapos probléma, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy egy vagy néhány masszírozás megoldaná. Ilyen esetben a masszázst egy vezetett passzív kimozgatás követi. Ha gondolod, írjál privit. Érdemes lenne elgondolkodni rajta, mi okozza az aszimmetriádat, mit csinálsz féloldalasan.
2010. márc. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!