Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék minden reggel...

Hogyan tudnék minden reggel elmenni suli előtt kakilni?

Figyelt kérdés
szoval igen, kozeleg a suli es ez a legnagyobb problemam, volt egy kis incidens meg regebben ami miatt nagyon agaszt ez a tema, mit ajanlanatok, hogy hogyan tudnam beallitani a kakilast reggelre hogy ne suliban kelljen? ~ 6kor kelek 7:25kor indulok es 8kor kezdodik a suli ugye. csak komoly valaszokat ha lehet!

2015. aug. 24. 01:07
 1/10 anonim válasza:
Kv,cigi. Aztán már mehetsz is kábelt fektetni nagyüzemben! :))
2015. aug. 24. 01:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyél este joghurtot, vagy valami aprómagos gyümölcsből készült lekvárt (ribizli pl., vagy hecsedli), esetleg egyél egy kis aszalt fügét. Fontos, hogy elegendő folyadékot is igyál napközben.
2015. aug. 24. 01:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ígyál tejet, aztán egy kis szilvát és mehet a móka. Egyébként nemtudom hogy mit fosol a suliban való szarástól. Na ezt jol megaszontam.
2015. aug. 24. 01:38
 4/10 anonim ***** válasza:
én reggel mindig kulázok szóval nekem nincs ilyen gondom de ha mégis rám jön akkor elmegyek, mindig van nálam egy 100as zsepi :D
2015. aug. 24. 02:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen incidens volt? Nekem is voltak ilyen problemaim,borzaszto hangos belkorgas stbb az orakon... Nem tudtam mit tenni ellene,en felbehagytam a sulit
2015. aug. 24. 03:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
azért nem minden suliban erős a higiénia a budikban :)
2015. aug. 24. 03:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Iskolaba indulas elott legalabb egy oraval kelj fel! Idot kell hagyni a normalis ebredeshez es, hogy a szervezeted is normalisan bebutoljon. Szep nyugissan reggelizz meg, keszitsd ossze a cuccaidat es mire eljutsz a furdoszobaig, mar tul is leszel a reggeli szekelesen.

Ennyi a megoldas!

2015. aug. 24. 08:16
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem általánosban volt az h mindig reggel buszozás közben jött rám és mikor beértünk a sulihoz még várnunk kellett fél órát!!! azóta gyűlölöm a sz.arhatnék érzést, ahogy rám jön, egyből keresem a lehetőséget h hol szabadulhatok meg tőle :D + volt h órán jött rám a cifra és csak pár másodperccel kellett volna hamarabb letolnom a gatyám amikor a budira értem... szóval igen, beszrtam :D a suli wc higiéniáját lehet kompenzálni a 100as zsepivel, ha még noob az érzés, gyorsan elmész, kipárnázod magad alatt a cuccost és már mehet is a torpedó! vagy szimplán nem ülsz rá :D ja és nem kell a komplett 100as zsepit magaddal vinned! 2-2 zsebedbe raksz 5-5 zsepit, vagy kicsit többet és az bőven elég. többsége nekem a kipárnázásra megy el, 2-3 zsepi kell csak h kitöröljem a lukam :D
2015. aug. 24. 12:41
 9/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! akkor megfogadom a tanacsokat, este eszek yoghurtot, iszok tejet , reggel 1 oraval azelott felkelek es akkor remelem igy jo lesz! koszonom!
2015. aug. 25. 01:19
 10/10 anonim ***** válasza:
csak nehogy emiatt meg a cifra kapjon el és egész nap fosnod kelljen! :D
2015. aug. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!