Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Száraz a szám. Mit kenhetnék rá?

Száraz a szám. Mit kenhetnék rá?

Figyelt kérdés
Már 4 napja teljesen kiszáradt a szám.Be van repedve,vérzik és fáj!Már enni is alig bírok!!!A labello nem használt semmit!Mit tehetnék még rá???
2010. márc. 10. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kenegesd mézzel. Hatásos és finom!
2010. márc. 10. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, mert ennek valami belső oka lehet. Nem voltál, vagy, vagy lázas? Igyál sok folyadékot.
2010. márc. 10. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:

gépzsírt....?

amúgy a méz tényleg hatásos. De lehetőleg ne a macis mézet, hanem rendes, igazi (ha lehet bio) akác, vagy egyéb tiszta mézet.

2010. márc. 10. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem sokszor előfordul ez a probléma, de általában egyik napról a másikra teljesen begyógyul és puha lesz.

Az előző tippek tényleg hatásosak; én még gyógyszertári ajakírt szoktam venni rá, olcsó, és hatásos. :)

Illetve szerintem szedj vitamint, mert úgy tudom, vitaminhiánytól is lehet, bár ebben nem vagyok biztos.

Jobbulást!

2010. márc. 10. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Kend be vajjal, hatásos.
2010. márc. 10. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet kapni olajos e-vitamin kapszulát vitaminboltokban. az nagyon hatásos. tűvel kiszúrod, rákened a szádra mint a szájfényt, és szedhetsz is belőle naponta. nekem télen az szokott hatni. csak az íze és az illata borzalmas, és legalább egy fél óra, mire rendesen beszívódik.
2010. márc. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!