Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem probléma ha nem a lakcímem...

Nem probléma ha nem a lakcímem szerinti kórházba járok?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, de évek óta Budapesten élek. Bejelentett lakcímem Budapestre nincs, sem állandó, sem tartózkodási. A háziorvosom viszont itt van, mert felkértem a kartonom ide, és nem kértek hozzá semmit sem. Most járnom kell szemészetre a SOTE klinikára, beutaló nélkül mentem el a rendelésre, és nem kért az orvos lakcímkártyát, csak az adataimat diktáltatta be, én bediktáltam a pesti lakcímemet. A TB előtt nem gond, hogy nem ugyanaz a lakcím lett megadva a szemészeten, mint ami a lakcímkártyámban van? Vagy ezt nem nézegeti senki? Szeretnék elmenni a SOTE nőgyógyászatára is, oda is mehetek vidéki lakcímmel, vagy hogy van ez a kórházakkal?
2015. aug. 21. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
elvileg a sote mindenhonnan fogad beteget.valahol szoktak ebből problémát csinálni, valahol nem. ha kérsz időpontot kérdezd meg, hogy ellátnak-e így is.
2015. aug. 21. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem oda szoktam, szóval nem hiszem. Soha nem szóltak még.
2015. aug. 21. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, néztem az OEP honlapját, ott sem találtam olyat, hogy nem lehetne máshová menni illetve találtam egy ilyet a Péterfy kórház honlapján, mert eredetileg oda akartam menni a szemészetre:

"A szabad orvosválasztás azonban természetesen lehetővé teszi, hogy egész Budapestről, az agglomerációból, ill. nem kis számban az egész országból fogadjon betegeket."

Úgyhogy szerintem sem gond akkor, hogy hova megyek, de azért majd időpontkéréskor rákérdezek.

2015. aug. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!