Nem merek egyedül aludni, mitől lehet?
13 éves vagyok és egyszerűen nem merek egyedül aludni... Kiskoromban mindig féltem a szellemektől (tudom hogy hülyeség de kicsi voltam..) és ezért anyuékkal aludtam. Majd mikor már nagyobb lettem és átmentem a szobámba (amibe a tesom is alszik, mert csak 2 szobas lakasba élünk) akkor nem mertem aludni. Igazábol nem is az elalvással volt bajom (tv mellett könnyen elaludtam) hanem azzal hogy éjjel 2 körül mindig felkeltem és nem mertem vissza aludni. Hiába kapcsoltam be a tv-t hogy feny legyen, hiaba csuktak be a szemem, egyszerűen minden kis utcai zajra kinyitottam.. És ez igy megy jó pár éve... Alig alszom fél10-kor elalszom 2 körül felkelek és csak 5körül tudok vissza aludni,ami nyáron nem is baj, de suli időbe fél 7kor kelek igy nem pihenem ki magam..:( mindent probaltunk már.. Kesobb fekudtem le hatha faradtabb leszek es nem kelek fel este.. De nem segített... Ittam nyugtató hatású teákat, kakaót mindent.. Semmi sem segít :( kérlek segítsetek nagyon rossz igy nekem.. Mi segithetne? Orvos?gyogyszer?
Ui.:baba koromban is rosszul aludtam.
Én is félek egyedül aludni, azért, ha az asszony dolgozni megy, mindig a szomszéd Marihoz megyek aludni.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!