Szabálytalan színű anyajegy (ek)?
A minap olvastam egy cikket, amiben az áll, hogy ha olyan anyajegyet találunk magunkon, ami szabálytalan, aszimmetrikus, színátmenetes, akkor forduljunk bőrgyógyászhoz, mert így néz ki egy melanóma.
Nos, hát rajtam rengeteg anyajegy van és ezek közül rengeteg ilyen...vannak szabályos kerek formájúak, éles határvonallal és elmosódottal, van amelyik a széle felé világosodik, szóval nem tudom mit tegyek. Ezek mindig is ilyenek voltak. Tudom, hogy az a fix, ha orvoshoz megyek megnézetni, de hátha tudtok valami jó tanácsot mondani még ezen kívül. Köszi!
Szia! Nekem a térdemen volt egy anyajegy, ami furinak tűnt ( teljesen szabályos alakja volt, csak az volt a probléma, hogy változtatta a színét meg a méretét). A doki aztmondta, hogy nagy valószínűséggel nem ártalmas, de azért kivették (hát nem volt egy leányálom)
Szóval nem csak a formája számít. Ha látsz rajta hasonlókat, mint amiket én leírtam, akkor szerintem fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!