Szerintetek aranyerem van?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és négy nappal ezelőtt elég nagy volt a székletem, és wc-zés után éreztam, hogy valami nincs rendben odalentt... Másnap már nagyon fájt, csípett és viszketett. Ma megnéztem és olyan mintha egy hólyag lenne a végbélnyílásomnál. Eléggé megijedtem... A kérdés tehát az lenne, hogy ez akkor tényleg aranyér, és ez elfog e múlni? Kérlek nyugtassatok meg! :D2015. aug. 10. 09:43
2/6 A kérdező kommentje:
Mi a neve a krémnek?
2015. aug. 10. 10:23
3/6 anonim válasza:
pl reparon de van sok más is, gyogyszertárban tudnak segiteni.
4/6 anonim válasza:
ja és krém kell mivel kivül van. létezik belső aranyér arra kúp van , ne olyat vegyél:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De ez elfog múlni?
2015. aug. 10. 10:33
6/6 anonim válasza:
igen,különben nem lenne rá krém:)
persze vannak extrém esetek mikor müteni kell,de nem hinném hogy nálad ez áll fenn,nem irtad hogy óóóriási. mellesleg ez a világ 90%-t érinti, nem egy ritka dolog ne aggodj:)
vécézésnél ovatosan és ne erölködve,alaphangon se, de most föleg ovatosan, kend be pl körömvirágkrémmel elötte, az nem fog neki ártani de könnyebben kicsuszik a cucc:) (az aranyér krémet nem tudom hányszor szabad használni azért irtam)
viszont mivel most kijött az aranyér, késöbb is esélyes, mert ott most elvékonyodott a bőr.
igyekezz hogy ne legyen rekedésed, és ne tartogasd ha menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!