Kenalog injekció, Lidocainnal, használt?
Gondolom már túl vagy rajta.
Szerintem csak a szúrás fájhatott egy kicsit, de utána már csak feszített, ami azért kellemetlen lehet. Ugye?
Igen,fajt,maro,egeto erzes volt.Ha er valamit,n banom,tul lehet elni.
De neked hasznalt?
Nálam hideg vízben nyúlkálástól (régi fajta fotólaboráláskor) gyulladt be a hüvelyk ujj ízület és fájt és kattant is, mire végül orvoshoz mentem.
Azt sikerült elektroforézissel rendbe tenni. A kezembe kaptam egy nedves gézes fém rudat, ahonnan vezeték ment a gépbe. A hüvelykujj kritikus ízületére tettek egy géz lapot, amit átitattak ampullából gyógyszerrel. Arra jött rá egy másik fém, amitől ment egy másik vezeték a készülékhez amire rákötötték. Kicsit csipkedett, amikor beállították az áram erősséget.
Néhányszor kellett menni és végül nekem elmúlt attól is.
Egyébként a Lidocain arra való, hogy blokkolja az idegi kapcsolatokat és elvileg akkor nem kéne fájjon. Igaz, annak is kell idő mire a hatását kifejti, addig érezhetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!