I3u[R]n kérdése:
Mikor nő a szakállam?
Figyelt kérdés
Hali. 16 éves fiú vagyok. A bajuszom 6-7. fele kezdett nőni. 8. fele az ajkam alatt a szakállam. Most egy fél éve egy két szál az államon. Mikor várhatom, hogy szakállam nő? teljes arcszőrzet. vagy bármi más? Tudom tudom, minden embernek máshogy nő, más időszakban. De szakállt szeretnék növeszteni, de nem tudok... és idegesít. a hónaljam is pár hónapja kezdett szőrösödni.2015. aug. 9. 07:52
1/2 anonim válasza:
20 éves korod körül vagy később, de amúgy 25 alatt nagyon hülyén néz ki a szakáll fiúkon. Inkább növessz borostát, az sokkal jobb.
2/2 A kérdező kommentje:
borostát akarok:D
2015. aug. 10. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!