Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha egy gyerek...

Az normális ha egy gyerek állatokat kínoz, gyilkol?

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Hogyne. Ugye ott lapul a fejecskédben a válasz azért neked is?
2015. aug. 8. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Az normális, ha felnőtt emberek egymást gyilkolják ?
2015. aug. 8. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
hát békákat szoktak fogni az alsós korú gyerekek meg néha meg is ölik őket, meg a galambokat is,előfordul főleg fiúk körében.
2015. aug. 8. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Az lenne a normalis, ha megadnad ennek az embernek a cimet ... majd en megtanitanam "kesztyube dudalni". Az ilyen genya emberrel ugyan azt kell csinalni, amit az allatokkal tesz.

Az a furcsa, hogy az ilyen goreny mindig a kisebb allattal kezd ki es azt bantja ... menjen ki az allatkertbe es kezdjen ki a jegesmedvevel. Ja, hogy ahhoz gyava gyoker? Add ki a cimet, majd en megnevelem!

2015. aug. 8. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Komolyan.. lassan a k**aszott allatokat jobban fogjak vedeni mint az embereket. En nem vagyok allat barat de nem is szoktam bantani oket. De kis koromban imadtam bekekat gyikokat boncolni :D
2015. aug. 8. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha utána olvasol akkor észreveszed, hogy a legtöbb elborult agyú sorozatgyilkos kevés kivétellel mind állatokat ölt fiatal korában. Egyáltalán nem normális ilyet tenni, komoly mentális baja van annak aki hobbiból állatokat öl és ezt élvezi.
2015. aug. 9. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!