Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A héten leszedetem az egyik...

A héten leszedetem az egyik anyajegyem mert viszket, hámlik. Stb az orvos nem kér érte pénzt. Mennyit illik adni ilyenkor?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, ez a munkája, magánpraxis más, ott megmondják, mennyi az ára. Én orvosnak csak magánpraxisban adok pénzt, mert egyszer nagyon rosszul jártam, amikor nem magán praxisban a szüleim pénzt adtak az orvosnak, egy idő után semmi se volt elég neki.
2010. márc. 8. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyennél tényleg nem kell adni pénzt, ez egy 5 perces művelet lesz, kivágják és pár öltéssel összevarrják, ennyi.
2010. márc. 8. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek is levették,nem került semmibe.De..ugyanúgy viszket a helye...
2010. márc. 8. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

én magán plasztikai sebésznél vetettem le,2 hónapja,és előre tudtam,hogy 45.000 HUF lesz az ára,így annyit adtam pont.Tényleg kivágja,és 3 öltéssel összevarrta,2-szer ellenőrizte,és a harmadik alkalommal kivette az öltéseket,ami nem fájt,csak enyhén csípett.:-)

Sokkal jobb nélküle,nekem 5 mm-es volt az anyajegyem,és a melltartómnak a pántja beleakadt folyamatosan,ezt tűrtem 20 éven át(én hülye,nemhogy leszedettem volna már sok-sok évvel ezelőtt!)

Amikor adták az érzéstelenítőt az anyajegy mellé,az fájt nagyon,2 felébe kaptam-tehát 2 injekciót,vastag tűvel sajnos.Onnantól kezdve semmit nem éreztem már.Nem altatott,csak helyi érzéstelenítést kaptam.Utána csak csípett egy kicsit a helye,mert zuhanyoztam,és az orvos előzőleg mondta,hogy ne zuhanyozzak,dehát mit érdekelt ez engem....Mostmár nagyon szép a helye:)

2010. márc. 8. 13:07
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,ez az orvos is plasztikai sebész,de újpesten az esztékában fog fogadni. Tudom,h ez a dolguk....
2010. márc. 8. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Semennyit, neki ez a dolga ezért kapja a fizetését. Miért kell mindenért pénzelni? Ezzel rontják el a betegek az orvosokat, aztán csodálkoznak hogy legközelebb már tartja a markát és pénz nélkül kutyába se vesz. A jól vézett munka után kapjon egy üveg drága italt vagy ilyesmit és kész. Nem kell a zsebüket tömni...
2010. márc. 15. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a munkája, a boltban a pénztárosnak sem adsz plusz pénzt, hogy elveszi tőled a kenyér árát. Még az italnak sincs semmi alapja, csak azért mert orvos. Megköszönöd szépen, és ennyi.
2010. márc. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!