A héten leszedetem az egyik anyajegyem mert viszket, hámlik. Stb az orvos nem kér érte pénzt. Mennyit illik adni ilyenkor?
én magán plasztikai sebésznél vetettem le,2 hónapja,és előre tudtam,hogy 45.000 HUF lesz az ára,így annyit adtam pont.Tényleg kivágja,és 3 öltéssel összevarrta,2-szer ellenőrizte,és a harmadik alkalommal kivette az öltéseket,ami nem fájt,csak enyhén csípett.:-)
Sokkal jobb nélküle,nekem 5 mm-es volt az anyajegyem,és a melltartómnak a pántja beleakadt folyamatosan,ezt tűrtem 20 éven át(én hülye,nemhogy leszedettem volna már sok-sok évvel ezelőtt!)
Amikor adták az érzéstelenítőt az anyajegy mellé,az fájt nagyon,2 felébe kaptam-tehát 2 injekciót,vastag tűvel sajnos.Onnantól kezdve semmit nem éreztem már.Nem altatott,csak helyi érzéstelenítést kaptam.Utána csak csípett egy kicsit a helye,mert zuhanyoztam,és az orvos előzőleg mondta,hogy ne zuhanyozzak,dehát mit érdekelt ez engem....Mostmár nagyon szép a helye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!