Mitől lehet az hogy zsibbad a karom napok óta?
Kifejezetten a nyakcsigolyát kell masszírozni?
Ott befolyásolja valami a keringést?
És ez tuti hogy segít? Ártani mondjuk nem árthat, igaz?
Naponta hányszor kell mennyi ideig?
Azonnal menj el MRI-re! Lehet nyaki sérved van, vagy nyaki borda, túl feszes mellizmok is nyomhatják az ideget. Hogy alszol, olvasol? Előre esik a fejed amikor állsz?
Egy jógaoktató
Na jó, igazság szerint ez nem nekem van, hanem a barátnőmnek, csak egyszerűbbnek láttam az én nevemben kiírni a kérdést.
És most mondta 20 perce hogy már a szíve is fájt éjszaka, plusz a zsibbadás is erősödött.
Azért írtam ki a kérdést mert ő félt orvoshoz menni amikor még csak a feje fájt meg a karja zsibbadt, nehogy már valami halálos betegséget állapítson meg az orvos...
De most már el fog menni.
De azt még megtudnád mondani hogy a szíve mitől fájhat?
(most végez egyébként egy diákmunkát 12 órában, és vagy egész nap állva görnyed, vagy egész nap ülve.)
Elmegy holnap, rábeszéltem!
Csak azért kértem a segítségeteket mert orvos nélkül ugye nem tudhattam meg hogy mi is ez, ő nem is akarta/akarja tudni.
De köszönöm a segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!