Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is szokott WC után zuhanyo...

Más is szokott WC után zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Mármint nem pisilésre gondoltam. Nekem ez higienia kérdése. Lehet túlzásba viszem férfi létemre, de pl. a fenekemen lévő szőr is higieniai probléma így sosincs rajta. (közvetlen területen).
2015. aug. 5. 02:38
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem szúr, amikor nő ki a szőr a 2 popsifél között?

vagy ott nem szőrteleníted?

Van 2 záróizom a végbélben, és a kakilás utáni 1-2 órában a kettő közt lévő dolgokat a végbél még be/ki tolja, öntisztul, tehát kifele is kakis lesz még.

Én nem tartom ezért értelmes dolognak a kakilás utáni közvetlen mosdást.

Értelmesebb fehérneműcsere, stranda/uszodába/edzésre menetel és szerelmeskedés előtt megmosni.

2015. aug. 5. 03:11
 2/7 gandalfka válasza:
100%

Ne aggódj, nem vagy egyedül!

Igyekszem minden nagydolog után letusolni, a közérzetem is sokkal jobb tőle.

21/F

2015. aug. 5. 03:20
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es, lehet nagyon megrázó amit írok, de úgy szoktam megmosni, hogy a zuhanyfejből áramló víz erőssége miatt, megfelelően odaszorítva picit "be is hatol", azaz alaposan kimos.
2015. aug. 5. 04:13
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem szoktam. Erre lehetőség sincs minden esetben. Nyilván a napi zuhany (ilyen nagy melegben ha megtehetem több is) meg van.
2015. aug. 5. 04:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó hát ha nem otthon vagyko vagy nyilvános helyen akkor én se szoktam egyértelmű. De úgy 99%-ban otthon végzem el a dolgom :)

Hacsak nem hasmenésről beszélünk képes vagyok elfelejteni hogy WC-re kell mennem és pár órával később érezni hogy jajjj ezt már meg kellett volna tennem.

Habár, ez nagyon ritkán fordul elő, hiszen mint írtam 99%-ban otthon vagyok, és ilyenkor egyből indulok.

2015. aug. 5. 04:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem szerencsére mindig reggel, felkelés után van székletem, ezért utána úgyis megfürdök.
2015. aug. 5. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így csinálom, mióta az eszem tudom és ugyanúgy vízsugárral mosom ki.
2015. aug. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!