Mit tudok tenni ha látom, hogy be fog nőni a köröm a lábamon?
Az egyenes vágás sem mindíg célravezető, unokabátyámnak is ezt javasolták a dokik, igy is csinálta, aztán havonta járt sebészetre mert folyton begyulladtak a körme melleti kis sarkok.
Én lehet, őrült dolgot mondok, de ugyan ezzel a problémámmal már nem találkoztm vagy 10 éve. azt csinálom, hogy csipesszel(körömvágó) benyúlok a körmöm sarka aélá anyira hogy egy picit irdatlanul kellemetlennek érezzem és onnét lekezdem vágni a úgy hogy ne maragjon fehér(szóval a tövében) és igy vágom le végig.
Van sokszor olyan hogy vérzik, de inkább én csináljak magamnak ilyen kis fájdalmakat mint, hogy valami doki szikézgessen vagy lézerezgessen bármit is.
mondtam, hogy őrült megoldás, de nálam szuperül bevált.
Talán enykíthetőek a szürnyű vagy fájdalmas dolgok ha az ember fürdés után intézi ezt el amikor felpuhul a köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!