Mit dagad fel a szám folyton?
Figyelt kérdés
Úgy 1-2 hónapja minden ok nélkül néha feldagad a szám. Van, hogy egy nap 3x is, van, hogy egy hétig semmi tünet. Ma már másodszorra történik meg.
Általában alig észrevehető, és egy óra alatt el is múlik. Teljesen mindegy, mikor mit eszem, vagy iszom, egyszer csak váratlanul felduzzad, majd elmúlik. Mi lehet az oka?
2015. aug. 3. 14:16
1/6 A kérdező kommentje:
Jajj, most látom, hogy elbénáztam a kérdést. Nem "Mit" hanem "Mitől", bocsi.
2015. aug. 3. 14:19
2/6 anonim válasza:
De az egész, vagy csak itt-ott?
Lehet, hogy valami allergia, mivel 1 nap 3x így gondolom tejterméket eszel, tehát laktózérzékeny lehetsz, vagy valamilyen más allergia.
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, mindig csak egy kis, félcentis részen, általában a felső ajkamon, belül. Bár ez is változó.
2015. aug. 3. 14:29
4/6 anonim válasza:
Orvoshoz mentél már? lehet ez valami enyhe allergiás reakció.
5/6 anonim válasza:
Akkor tényleg valami ételallergia lesz
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp megnézetem egy orvossal! :)
2015. aug. 3. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!