Valami tippet kérek valakitől kézrezgés ellen. Tu d valaki?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 13:52
2/6 anonim válasza:
Neurológus kivizsgálás kellene. Első körben egy beutaló. Ez nem egy kis bagatell tünet, lehet nagyobb baj is belőle.
3/6 A kérdező kommentje:
enyhe kézrezgés,ez is csak a munkától..de valami,amitől esetleg egy kicsit is enyhülne..nekem fontos hogy a lehető legstabilabb legyen a kezem,csak azert...
2015. aug. 2. 16:16
4/6 tegnapholnapma válasza:
Relaxáció, autogén tréning, meditáció - próbáltad már? Vagy pl elgondolkodni rajta, hogy miért "jó" az neked, ha nem tudsz dolgozni a kézremegés miatt...
Orvos???
5/6 anonim válasza:
Orvos a tipp, mert sokminden lehet és van olyan, ami kezelhető. Egy esélyt nekik is kell adni. Aztán ha ők csődöt mondanak, lehet menni "nincs mit veszteni" alapon más utakra.
6/6 A kérdező kommentje:
félreértitek,nekem semmi bajom nincs,simán végzem a munkát..én csak tökéletesíteni szeretném azzal,hogy még annyit sem rezegne a kezem,mint most..és ez ha ugy vesszük szinte nem is rezeg,de pont azt akaom elérni,hogy tényleg csak egy ket berándulas neha..erre esetleg vmi vitamin v vmi?
2015. aug. 10. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!