Be vettem (szerintem 4 frontint) hogy tudjak aludni. Most eltűnt az összes (? )
Figyelt kérdés
Egy barátnőm azt mondta mindet bevettem. 12 db volt. De nem emlékszem rá, ő mutatta meg mit írtam és mondta hogy hánytassam meg magam. gyógyszertől nem emlékezhetek rá? Most kába vagyok és szédülök is egy kicst.2015. júl. 30. 15:45
11/12 anonim válasza:
A Frontinnal vigyázz, mert ha össze vissza szeded, akkor gond lesz. A nagyobb dózisokról lefelé menni kellő óvatossággal kell orvosi felügyelet alatt, mert elvonási tüneteid lesznek, amik nem kellemesek! Te meg négyesével szeded eleve? De lehet, hogy mind a 12-t bevetted?
Sokkal óvatosabban!
12/12 anonim válasza:
Lehet, a csaj rakta el, és csak pullozik előtted... ez két okból történhetett:
1. saját magának van szüksége rá
2. el akarja veled hitetni, h te vetted be, emlékezetkiesésed van, és őrült vagy, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!