Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elalvás előtti hirtelen...

Elalvás előtti hirtelen felriadás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja, ha próbálok elaludni, pont az alvás fázis előtti pillanatban mintha begörcsölne az agyam és felriadok. Olyan, mint egy kisebb roham. Ha ugyanabban a pózban visszafekszek a görcs erősebb lesz, de ha átfordulok a másik oldalamra akkor gyengül. 3 - 4 átfordulás után tudok elaludni. Volt, hogy olyan erősnek éreztem, mintha ordítanának a fülembe. Mitől lehet ez, van rá megoldás?

2015. júl. 28. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak egy alapos kivizsgalas tudna neked megmondani. Minden esetre ha mar par napja tart, akkor eppen ideje lenne elmenni egy orvoshoz.
2015. júl. 28. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én tudom mi a bajod. Álmodási paralízised van.
2015. júl. 28. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:

2. válaszoló igazad lehet.

Az internet szerint az alvási bénulás lehetséges okai:

-Fejjel felfelé, vagy háton alvás

-Erős stressz

-Hirtelen környezeti/életmódbeli változások

-Rémálmok

-Alkoholfogyasztás és alváshiány együttese

Ebből az alkoholfogyasztáson kívül minden stimmel. Csak azt nem írják mit lehet tenni ellene.

2015. júl. 28. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az, hidd el. Nekem minden nap van, mert tudatos álmodással foglalatoskodom.
2015. júl. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!