Aranyér lehet? 16/L
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre először hogy csípődik a végbélnyílásom amikor töröltem. Ebéd de után ismét csípődött de csak amikor töröltem. Olyan érzés mintha egy tű lenne ott viszont egy kisebb duzzanat van ott, mint az újbegyem. Nem volt véres a székletem,ettől függetlenül lehet aranyér?2015. júl. 28. 14:34
1/2 anonim válasza:
Lehet aranyér, de végbélrepedés is szúró érzettel jár, vegyél Reparon kenőcsöt és azzal kenegesd pár napig, de ha nem javul, nem múlik el, akkor látogass el a sebészetre, ott megnézik és adnak rá megfelelő gyógyszert.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem aranyér, csak picit megsérült a végbélnyilás. Igy voltam én is pár hete, két nap alatt elmúlt magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!