Ebből lehet baj? Nyers (? ) Hús.
Figyelt kérdés
Gyrost csinálok pulyahúsból. Fehéredésig piritottam a husit majd fűszereztem, felöntöttem vízzel, és megkóstoltam a levét hogy elég fűszeres e. Utána esett le hogy nyers hús van benne. Lehet bajom, vagy a pirítástól már annyira nem számít nyersnek? Fehéredésig pirítottam.2015. júl. 27. 19:27
2/2 anonim válasza:
A kolbász 100% nyers húsból van. Mi bajod lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!