Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Komolyabb bajom van vagy csak...

Komolyabb bajom van vagy csak felfázás? A többi lent.

Figyelt kérdés

Ma mikor elmentem sétálni és jöttem haza éreztem hogy nagyon görcsöl a hasam. Azt hittem hogy megjött de nem. :S azóta is nagyon fáj és mintha felfáztam volna. Folyton wc-re járok és nagyon fáj a hasam is és csíp mikor pisilek vagy nem is tudom olyan nagyon kellemetlenül rossz :S

komoly bajom is lehet vagy csak felfáztam volna? :S

felőlem írhatsz hülyeséget csak legyen normális válasz is köszönöm.

19/L

2010. márc. 6. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felfáztál, az is lehet, hogy van egy kis vesehomokod, amit majd kipisilsz. Öltözz melegen!
2010. márc. 6. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy felfáztál, de lehet valami fertőzés is.Ha keddig nem lesz jobb szerintem mindenképpen menj el a háziorvosodhoz és ha szükséges, akkor majd ő továbbküld...Jobbulást kívánok!
2010. márc. 6. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat :)
2010. márc. 6. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából "annyira nem komoly" a felfázás, de mindenképp kezeltetni kell! A háziorvos vizeletmintát kér, majd abból kiderül, hogy milyen baktérium okozta a fertőzést. Aztán kapsz rá antibiotikumot. Ha holnapra nem múlik el, akkor menj el mihamarabb az orvoshoz, hogy ne terjedjen tovább a fertőzés! (tapasztalat) Jobbulást! :)

18/L

2010. márc. 7. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

holnap valószínű hogy dokihoz fogok már menni. mert nagyon fáj és véres is a vizeletem. :S egyre rosszabb. pedig nem vagy olyan típus akinek kinn van a dereka és szandálozik ősszel. :S mindig is vigyáztam magamra :S

2010. márc. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!