5 cm-vel alacsonyabb lettem, ez egészséges?
Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok.13 évesen 162/163 cm voltam aztán fokozatosan alacsonyabb és alacsonyabb (otthoni, az iskolában mért ,és az orvosi mérések is megegyeztek mindig) mára már csak 157 cm vagyok, ez egészséges? A gerincem nem görbült el,testtartásom továbbra is egyenes.Mi okozhatta a magasság vesztést?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2015. júl. 24. 13:09
1/10 anonim válasza:
Még ilyet nem hallottam. Lehet 13 évesen elmérték a méreted.
2/10 anonim válasza:
Ez mindenképpen komoly kivizsgálást igényel, az 5cm nagyon sok. Idős korukra szoktak összemenni az emberek. Orvosok is mértek és annyiban hagyták a dolgot? tessék máshova menni, mert ez sehogy nem normális egy 16 évesnél, még simán nőhetnél, nemhogy összemenni.
3/10 A kérdező kommentje:
Az orvosom is meglepődött a kivizsgálásnál mikor összevetette a pár évvel ezelőtti eredményekkel. A gerincemet meg is vizsgálta,de azt mondta nem észlelt változást.
2015. júl. 24. 13:18
4/10 anonim válasza:
fordulj szakemberhez, ne "iskolaorvoshoz"
5/10 anonim válasza:
A te korodban nőni kellett volna, és nem összemenni. Nem, ez egyáltalán nem normális.
6/10 anonim válasza:
áziorvoshoz és kérj beutalót kivizsgálásra, ha 13 évesen valóban 162 voltál és most 157, akkor ennek feltétlen utána kell járni, hogy még időben kezelni tudják ha valami komolyabb baj van.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) amint esélyem lesz rá,alaposabban kivizsgáltatom magam! El sem tudom képzelni mi állhat mögötte..
2015. júl. 24. 21:27
8/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy a lábméretem is összement. 39-es volt most pedig 36/37-es.Nem tudom hogy lehet-e összefüggés a kettő között.
2015. júl. 25. 11:18
9/10 anonim válasza:
itt súlyos probléma van, azonnal indítsd el a folyamatot. Akár komoly agyi érintettség is lehet
10/10 anonim válasza:
Végül mi lett? Ugye “happy end” lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!