Ha tartósan nincs bent fülbevaló a fülemben, kb. mennyi idő után mondhatom, hogy biztosan nem fog összeforrni?
Tehát ha kiveszem a fülbevalókat teszem azt 1 hétre, és az 1 hét után még rendesen visszamennek, akkor ugye hagyhatom hosszabb időre is üresen, nem fog összenőni a lyuk?
2-2 lyuk van a füleimben. Az első párt a születésemkor csináltatták, ezt szinte biztosan tudom, hogy soha nem fog beforrni, mivel 13 évig folyamatosan benne volt a fülbevaló, aztán volt egy kb. 4-5 éves időszakom, amikor egyáltalán nem hordtam fülbevalót, és a lyuk még ennyi idő után is rendesen ott van.
A másik pár lyukat 2 hónapja lövettem. Eddig legfeljebb 2-3 órára mertem kivenni a fülbevalót, hallottam olyat, hogy friss lyuk valakinek már ennyi idő alatt is összenőtt, de nekem szerencsére nem. Állítólag amiket felnőttként lövetünk, azok nagyobb eséllyel nőnek össze, ha hosszabb időre kivesszük belőlük a fülbevalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!