Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Víz van a fülemben hogyan...

Víz van a fülemben hogyan tudnám "kiszedni"?

Figyelt kérdés

2 hete vasárnap strandon voltunk akkor mehetett bele egy kevés. aztán szerdán amikor lefeküdtem bedugult. akkor sikerült kiszednem úgy hogy erősen rányomtam a kezemet majd hirtelen elvettem onnan+még a kisujjammal piszkáltam. aztán péntek körül megint odament valahova a víz és kevésbé hallottam. akkor a kisujjammal kiszedtem valahogy annyit hogy nem zavart de ha lefekszek akkor bedugult és alig hallok. múlthét vasárnap voltunk megint strandon akkor is ment bele víz de az inkább kiszedett még belőle. most is be van kicsit dugulva de főként akkor idegesít ha fekszek. ha nem muszájnem mennék fülészetre mert min havonta de volt hogy 1 hónapban többször is mennem kellett mert bedugult a fülem vagy akármi volt vele. volt már hogy 3 órát vártam mire sorra kerültem

nem tudnék vele itthon kezdeni valamit?

hallottam már pl olyat hogy rakjam vízbe a fülem de nem tudom hogy az segítene-e

2015. júl. 21. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugrálj féllábon az érintett fülnek megfelelő oldalon. Jó esetben pár másodperc alatt kidugul.
2015. júl. 21. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Étolajat bele, meg rágózz, egyébként én is jártam így, fülzsírdugóm volt, a fülészeten kimosták és ennyi.
2015. júl. 21. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:

tegnap is csomót rágóztam most is egy órája rágózok. nem csinált semmit.

étolajból mennyit?

2015. júl. 21. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Semennyit, inkább menj el a fülészetre, ha már 2 hete gondod van a füleddel, nehogy még rosszabb legyen.
2015. júl. 21. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:

el is mentem az utáni nap de még 2 hétig szabadságon vannak.

azóta a strandon megint kidugult tegnap aztán ma újra be már mindent próbáltam de nem jó.

2015. júl. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!