Miért vannak a lábamon kék-zöld foltok?
Figyelt kérdés
Szinte mindig van egy pár, pedig nem emlékszem, hogy beütöttem volna. Vagy például múltkor megcsikart a macskám és annak a helyén lett egy nagy sárgás kék folt.2015. júl. 21. 12:20
1/4 anonim válasza:
Sürgősen menj el a háziorvoshoz ill. ő majd be fog utalni egy hematológushoz. Szinte biztos, hogy vagy az érfalakkal, vagy a vérlemezkékkel, vagy a véralvadási rendszerrel van valami gond.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez ennyire súlyos? Nem olyan nagy foltokra kell gondolni, csak elszórtan, 3-4 kisebb nagyobb.
2015. júl. 21. 13:47
3/4 anonim válasza:
nem kell túl parázni, tényleg lehet haematologiai oka is de sokszor és sok folt szokott lenni.
nekem is érzékenyebb a bőröm néha én is találok olyan foltokat, de nem mindig veszi észre az ember egy kisebb ütést
4/4 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de volt egy csaj, akinek a leukémiája kezdődött ilyen tünetekkel. Egy vérvizsgálat nem árt, ha annak jó lesz az eredménye, akkor nincs nagy bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!