Sos Az orvos kitudja majd szedni a gyógyszeres gézcsíkot fülemből?
Figyelt kérdés
A fülembe ahogy cseppentettem, és picit beljebb nyomtam a gyógyszeres gézcsíkot mert majdnem kiesett a gézcsík , és nem tudom kiszedni, mert nem találom...
És leghamarabb csak szerdán lesz fül orr gégészet..
2015. júl. 20. 23:03
2/12 anonim válasza:
Igen..egészen a dobhártyáig fel tud nyúlni egy kis kampócskával. Ne aggódj.. nem kellemetlen amúgy?
3/12 A kérdező kommentje:
De, egy kicsit rossz érzés, meg félek... mert egyáltalán nem találom a végét a fülembe gyógyszeres gézcsíknak.....:/ sztem nagyon bement..
2015. júl. 20. 23:20
4/12 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem is volt már benne gézscsk (nem is egyszer).. de még úgy is rossz érzés volt hogy éreztem a végét... el tudom képzelni..
De nem tud eltűnni, mert a dobhártya egy zárt valami, ami megakadályozza, hogy bemenjen belső szervbe.
Én lehet azért nem várnék vele szerdáig.. (keresnék egy másik orvost.. akár a körzetit is)... aki ki tudná szedni. Pont a rossz érzés miatt.
5/12 anonim válasza:
Ne misztifikáljuk a dogot, szemöldökcsipesszel kiszedhető. Én is rendszeresen járok így, amúgy az, hogy ujjal nem éred el, nem jelent semmit, az ujjad oda nem kell, hogy beférjen.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastál misztifikálást...
7/12 A kérdező kommentje:
Orvosra bízom, mert félek h beljebb megy...
2015. júl. 20. 23:27
8/12 anonim válasza:
Ne kezdjünk el rugózni egy szón... ha nem mersz belenyúlni, kérdező, akkor ne nyúlj, de a doki bármikor kikapja neked. Túl mélyre úgyse megy, ne aggódj, ott a dobhártyád.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a a nyugtató válaszokat ...:)
2015. júl. 20. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!