Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik rosszabb? A mandulaműté...

Melyik rosszabb? A mandulaműtét vagy a császármetszés utáni lábadozás?

Figyelt kérdés
Császárom már volt, túléltem, emelhettem a gyerekeket persze óvatosan. Állítólag mandulaműtét után még ennyit sem szabad... Tényleg rosszabb?
2015. júl. 20. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő volt már.

Felnőtt koromban vették ki a mandulám, és nekem jobban fájt az ezutáni lábadozás, mint a császár után. Pedig a császárok még egy éve sem volt, mégis a 8 évvel ezelőtti mandula műtét él bennem élénkebben, és ami utána volt.

De ez egyén függő.

Egy ismerősömnek meg se kottyant.

2015. júl. 20. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt mindkettő. Felnőttként 25 évesen vették ki a mandulámat úgy, hogy ébren voltam. Nahát a Freddy filmek mesefilmek ahhoz képest amit átéltem akkor. Horror. Élénken él még mindig pedig nem most volt. És igen, nagyon nehéz volt a felépülés is.

Császár már sokkal jobb emlék, nyilván, mert gyerekem is született. Nem emlékszem, hogy madulaműtét után ne emelhettem volna fel három kilós súlyt. De amúgy persze vigyázni kell, mert bevérezhetsz és az nem túl jó dolog. Emlékszem egy szobatársamat éjjel visszahozták, mert elöntötte a vér és őt már hazaengedték...

2015. aug. 8. 06:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, 2 hete mutottek, mar jol vagyok :) 34 eves vagyok, volt mar csaszarom, kb hasonlo a labadozas, foleg ilyen melegben. A mutet nem volt rossz, ugyes volt a doki, nem ereztem semmit, es a vegen a mandulakat is megmutattak :) Meg egy kicsit ovatosnak kell lennem a hajolgatassal es emelessel, de hetvegetol szabad a palya

:)

2015. aug. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!