Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hullik a hajam, de eleg csak...

Mayuri4486 kérdése:

Hullik a hajam, de eleg csak megfognom, lehuznom. Miert lehet?

Figyelt kérdés
Egy hete gyakran nem vacsorazom,mert fogyni szeretnek.Lehet ahhoz koze?Nem szokta meg a menetrendet,hogy a vacsora kimarad?Vagy vitaminhianyom van?Esetleg ez termeszetes?Nincs semmilyen hajproblemam,vagy betegsegem.Mi lehet ennek az oka?Tudom,hogy hulye kerdes,de egy kicsit meg vagyok ijedve.Segitene valaki?

2015. júl. 19. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

A hajadnak semmi köze a vacsorához. :D

A vitaminhiány nem alakul ki egy hét alatt, de amúgy attól lehetne.

Valószínűbb viszont, hogy régen nem voltál már fodrásznál, ezért elhanyagolt bolyhoz, töredezett a hajad. Lehet, hogy a vágás, ritkítás, puhítás segítene.

2015. júl. 19. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány, vérszegénység, gyulladás a szervezetben, hormonprobléma.
2015. júl. 19. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet a meleg miatt is. Most nekem is jobban hullik, pedig nincs vitaminhiányom (sportolok, mindennap szedek vitamint), a vérképem is rendben, beteg sem vagyok. Máskor is volt már ilyen, úgy fél évente.
2015. júl. 19. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2015. júl. 24. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!