Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beszorulhatott a levegö vagy...

Beszorulhatott a levegö vagy valami más?

Figyelt kérdés
Hirtelen jelentkezett, épp hason feküdtem, az érzést úgy tudnám leginkább jellemezni, hogy fokozatosan erösödö kellemetlen szorulás volt a mellkasomnál középen. Felálltam, kinyújtóztam, elmúlt pár perc alatt. Majd kb 5ször háton feküdve és ülve is megtörtént az elmúlt pár óra alatt, ugyanilyen lefolyással. Mostmár eléggé ijesztö az egész, és mint tudjuk a neten keresgélve a legrosszabb választ találja meg az ember. Edzettem ma, gondoltam amiatt, és emlékszem volt már ilyen, de nem ennyire intenzíven és sokáig. Ötletek hogy mi lehet és mivel segíthetnék rajta? 23/l
2015. júl. 15. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Gerinc nyújtó gyakorlatok segíthetnek, nekem is volt ilyen pár napja, este az ágyban kezdődött, és gerinccsavaró gyakorlatra elmúlt. Ha nem múlik, vagy rosszabb lesz, akkor menj el a háziorvoshoz.
2015. júl. 15. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak az lehettt. És ahogy irják a tornák segitenek.
2015. júl. 15. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kell megilyedni valoszinüleg becsipödött valami ideg általában bordaközti izomnál szokott(a beszorult a levegő olyan nincs ezt csak laikusok találták ki)
2015. júl. 15. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nyújtok még rá, bár azóta szerencsére elmúlt, remélem így is marad.
2015. júl. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!