Lányok! Valami jó ötletet menzesz késleltetésére?
Figyelt kérdés
Mar10 napja késik, ami nálam gyakori soha nm jön meg rendesen es most nem is kellene mert a barátnőimmel megyünk a hétvégén wellnesezni..Mit tegyek,hogy ne jöjjön meg addig ? Tampont nem merek és nem is tudok használni, de nem is szeretnék2015. júl. 15. 00:01
2/7 anonim válasza:
Ahogy előttem is mondták a citrom az jó, nekem bevált a szalagavatómnál anno, de csodát ne várj tőle, csak pár napot nyerhetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszi nektek :) Csak úgy egyem meg a citromot ? Mindenestre kipróbálom,bár nm szeretemmde most mindent :) Ha vannak még ötletek várom :)
2015. júl. 15. 00:08
4/7 anonim válasza:
egyszer énis késleltetni akartam, két héttel előtte minden este megittam egy pohár citromlevet...nem volt a legjobb..de sikerült :D
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött. ..de majd mindenképp kipróbálom a citromot
2015. júl. 15. 18:23
7/7 anonim válasza:
nekem is ez a problémám, késlelteti akarom 3-4 nappal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!