Valami betegségre utalhatnak ezek a jelek?
1) Vannak időszakok, amikor rengeteget csuklok, van hogy egy óra alatt többször, elég sok ideig. ezek általában öt napih tartanak, és három négy havonta jön újra elő.
2) A balatonon voltunk, és mikor a vízben voltam szúró fájdalmat éreztem a szívkörnyékemen. Akkor nagyon megijedtem, azt hittem egyszeri alkalom, de pár napja megint jelentkezett ez, én pedig nem tudom mitől lehet.
3) Nagyon sokszor botlik meg a nyelvem mostanában, sokszor kell újrakezdenem mondatokat, felcserélek kezdőbetűket beszéd közben. Ilyen általában nem fordul elő nálam, mindig helyesen beszéltem, most pedig nincs olxan nap, hogy legalább hússzor ne botlott volna meg a nyelvem. Valamint a felfogásom is rosstabbodott. Általában megértek mindent elsőre, mostanában viszont részletes magyarázatokra van szükségem, hogy biztosan megértsem.
összefüggenek ezek a "tünetek"? ha igen mi ez, mit kezdhetek vele, ha nem pedig akkor kulon kulon mire utalhatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!