Farkas Évike kérdése:
Bőrfelesleget hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Túl gyorsan fogytam le és a bőröm nem tudod alkalmazkodni, ezért ,,bőrfelesleg" van a lábamon , ezt hogyan tüntethetném el ?2015. júl. 14. 08:50
1/9 anonim válasza:
Ezt csak plasztikával sajnos, nem hiszem hogy léteznek csodakencék.
2/9 anonim válasza:
Ha lassan fogytal volna le, a borod akkor is maradt volna olyan mint most. Ezt csak plasztikai mutettel lehet korrigalni.
4/9 anonim válasza:
2: Én lassan fogytam, nem lett bőrfeleslegem...
5/9 A kérdező kommentje:
de a műtétet mellözném :( és nem szándékosan fogytam , azaz nem állt szándékomba mert megvoltam elégedve az alakommal csak most nem vagyok
2015. júl. 14. 09:37
6/9 anonim válasza:
De nincs más, mint a műtét, a bőrt minimálisan lehet feszesíteni kezelésekkel, de a fogyáskor megereszkedett bőrt nem lehet teljesen eltüntetni... és azok is vagyonokba kerülnek... Az mellékes, szándékosan fogytál-e.
Amúgy mi a baj? Visszahízni nem tudsz egy kicsit?
7/9 A kérdező kommentje:
de ha visszahiznák és utánna szép lassan fogynák akkor se tünne el a börfelesleg(kérdés) mert am már több mint egy éve ugyanannyi kg voltam csak most gyogyszer miatt fogytam .
2015. júl. 14. 11:18
8/9 anonim válasza:
Nem, ha visszahízol, akkor a bőröd visszanyer valamennyit a korábbi teltségéből, de ha utána megint lefogysz, akkor megint lógni fog, mert az a bőr már szerkezetileg gyenge, nem kellően rugalmas. Tehát a megoldás hízni valamennyit (egészséges korlátokon belül), vagy műteni. Más nincs, tökéletes pedig már sose lesz a dolog.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. júl. 14. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!