Valaki találkozott már ezekkel a panaszokkal?
Már régebben kezdődött talán 1-2 éve nagyon elkezdett a hajam korpásodni és a szerkezete is megváltozni elvékonyodni tartásából veszíteni, voltam különböző orvosoknál előírás szerint használtam samponokat.
Mára odáig fajult h körülbelül 7-8 hónapja elkezdett szinte csomóba hullani a hajam és örülten viszket és fáj és pikkelyszerű bőrkeményedések jelennek meg illetve kiütések és sebek.Rendszeresen tisztán tartom ápolom de semmit nem használ orvosok akiknél voltam pedig kb rá se néztek és azt mondták "törődjek bele mert férfiaknak ez már csak ilyen" teszem hozzá 20 éves vagyok de 60évet betöltött rokonomnak már lassan irigylem a haját .
Nem lehet, hogy valamilyen gombás fertőzés vagy valamilyen bőrbetegség?
Milyen orvosnál voltál?
Szerintem érdemes lenne egy bőrgyógyászhoz elmenni és egy teljes kivizsgálást, vérvételt, ultrahangot, mert ki tudja mi okozza. És valami olyan orvoshoz, aki meg is nézi a fejbőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!