Milyen gyakran kell lábat mosni?
azt a ....:D
legyen:D
Egész nap rohad a lábad a cipőben,nyáron meg még a papucsban is.Ez rettentő jó táptalaj a baktériumoknak,akik roppant kellemes szagot bocsátanak ki(nem is értem miért nem készítenek belőlle parfümöt:D),ezeket szappannal a legkönnyebb eltávolítani.
személyes higiéniai szempont:csak szappannal tudod úgy lemosni a lábad,hogy ne legyen büdös.
egészségi szempont:nem mondom,hogy feldobod a pacskert,ha nem mosol szappannal lábat,de azért nem ártana,mert ha úgy bűzlik a lábad,mint Nógrád megye,akkor senki nem fog haverkodni veled,aztán jön a depresszió,ami máris egészségügyi probléma.
Megfelel?:D
Ha szereted a lábad kellemes "illatát" felőlem még zacskót is húzhatsz rá, az élményt fokozva, plusz puhítja a bőrt. És még talán gombát is termesztesz, így nem kell a boltba eljárni. Praktikus! Bear Grylls megirigyelné!
Nem rég olvastam egy hírt, miszerint brit tudósok bebizonyították, hogy a tusfürdő vagy szappan a lábat kimondottan károsítja. Minden napi használatával lemarja a bőrt. Ráadásul, ha nem öblítik le rendesen még a cipőt is károsítja. A maró hatása miatt foszlani kezd és ezt a garancia sem állja. Zokniról ne is beszélve... Ráadásul a termelt gomba ehetetlen lesz.
Én így azt mondanám a mindennapi fürdésnél fokozott figyelemmel kerüld a vizet, lábakat kilógatva a kádból és még véletlen se érje semmi! A zacskó itt is + védelemmel bír! Elég ha csak a strandon éri a víz, de akkor is csak mértékkel. Ha túl sokat tartózkodol, akkor húzz fel egy zacskót rá, vagy valami alternatív megoldást!!
Kimondottan divat. Ez a női változat:
De van egy kisebb, ami kimondottan csak a lábfejet védi:
Illetve üzletemberek is előszeretettel hordják:
Szappant vagy tusfürdőt pedig nagy ívben kerüld!!! Veszélyes!!!
A vendégségben pedig irigyelni fognak, garantáltan felfigyelnek majd rád :)
Higiéniai szempontból pedig néha-néha érdemes egy száraz zsebkendővel áttörölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!