Mivel tüntethetném el szemölcsöt a kezemről?
Figyelt kérdés
elsősorban házi praktikák érdekelnek2010. márc. 3. 20:38
1/6 anonim válasza:
Másodsorban a Wartner szemölcsirtót ajánlom. Azért másodsorban, mert a házipatikákhoz nem értek.
2/6 anonim válasza:
Vérehulló fecskefű nedvével, de mivel még tél van, ez nem használható.
A gyógyszertárban kapható ecsetelő volt hatásos. A fagyasztós semmit nem ért, csak több lett.
3/6 anonim válasza:
A Wartner volt az, ami nem volt jó...
előző voltam.
4/6 anonim válasza:
Nekem a talpamom volt többször, amit sebészeten kimetszettek, de mindig visszanőtt máshol. Egyszer hallottam, hogy a pitypang fehér nedve hatásos. Egy alkalommal bekentem és nem foglalkoztam tovább vele, és kb 2 hét múlva észrevettem, hogy totál eltűnt.
Kézen ez kicsit csúnya, mert befeketedik tőle a szemölcs néhány napra, utána lekopik.
Emellett hallottam a vérehulló fecskefű ugyanilyen hatásáról. Beszereztem ugyan, de még nem kellett kipróbálnom, mert nem nőtt vissza.
Sok sikert:)
5/6 anonim válasza:
duofilm szemölcsirtó.ecsetelős.szia
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszaitokat :)
2010. márc. 5. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!