Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a hashajtó sem...

Mit tegyek ha a hashajtó sem hoz eredményt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a mályvateát, nekem attól 2 napig hasmenésem van.
2010. márc. 3. 16:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen eredményt szeretnél. :)

Ha nem fogytál tőle 25 kilót két hét alatt, akkor kövess el harakirit. :D (Bocs!)

Ha szorulásod van és azt szeretnéd megszűntetni, akkor próbálj hasizom-gyakorlatokat csinálni és sok folyadékot inni. Nekem ez eddig még minig bejött.

2010. márc. 3. 16:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Vegyél Stadalaxot! Ez is hashajtó, 2-3 szem ajánlott belőle. 50-et ha lenyelsz tuti eredmény. De semmi bajod nem lesz tőle, ha nem vagy gyógyszerérzékeny!
2010. márc. 3. 16:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Guttalax cseppek beváltak..Este egy korty vízbe tegyél 20 cseppet használnia kell.
2010. márc. 3. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:

nekem székrekedéses IBS-em van. a guttalax tényleg segített 3-4 napig, de utána az sem.

tegnap előtt odáig fajult a dolog, hogy kénytelen voltam glaubersót használni. két hete már próbáltam, akkor egy evőkanállal, nem történt semmi, csak felfújt. tehát tegnap előtt kipróbáltam, és előtte tudakozódtam a neten, hány kanállal kell a vízben elkeverni. mindenhol 4 evőkanalat láttam. kipróbáltam.

te jó isten, olyan szarul lettem tőle! először is, olyan hat-hét körül ittam meg. tizenegyre már úgy forgott a gyomrom, hogy hánytam, majd megkezdődött a hasmenés, ami már második napja tart.

nemrég voltam kórházban. ott egy öreg néninek adták. neki egy óra múlva hatott, kb. 4-szer ment ki, és ezzel rendben is volt. nálam ez nem müxik...

szóval, a glaubersót nem ajánlom...

2010. márc. 3. 16:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Kórházi körülmények között lehet csinálni olyan hasmasszázst, ami beindítja a vonatot. De ez szigorúan orvosi felügyelethez van kötve.
2010. márc. 3. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél l-carnitine teát,ami kb egy drogériában 2000-2500forintba kerül,ebből minden nap igyál,és ez tuti helyre tesz,ez méregtelenitt,helyreállítja az emésztést is

és még sok másban ki veszi a szerepét:)

probáld ki:)

2010. márc. 3. 17:54
 8/15 anonim ***** válasza:

én vagyok az IBS-es. Bélbetegeknek szóló könyvben van masszázsleírás, de nem tudom beválik-e.

a jobb oldalról a gyomor magasságából (borda alatt) el kell indulni a baloldalig, majd onnan lefelé a csípőig, onnan pedig a húgyhólyagig. ökölbe szorított kézzel, de persze nem olyan erősen, hogy fájdalmat okozzon, lehet egy kicsit masszírozni a hasat.

2010. márc. 3. 19:40
 9/15 A kérdező kommentje:
3 Stadalax és a mályvatea sem hatott! Köszi a tippeket, holnap kipróbálom valamelyiket!
2010. márc. 3. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
IBSes vagyok: sok folyadékot is kell inni, sok rostot enni. Az is nemcsak segít, de nagyban befolyásol. És a hasfogó kajákat (alma, banán, krumpli, fehérkenyér stb.) most egy kicsit hanyagolni.
2010. márc. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!