Pókcsípés, esetleg más rovar csípése?
Figyelt kérdés
Ma reggelre hólyagos csípések lettek a lábfejemen, van egy hosszú kb 2,5centis csík ami hólyagos, van több apró is a lábfejemen. Volt már ilyen többször is, de Sosem tudtam mi az oka. Tavaly télen is volt egy ilyen hólyagos csípésem, fájt akkor is és egy szép heg lett rajta. A nagy hólyag sárgás színű a többi mivel picik vízhólyagnak néz ki. Persze azok is fájnak. Körülötte piros. Most szurkáltam és nyomkodtam ki a hólyagokat, lekentem fenisztillel is meg antibiotikumos krémmel is.. Köszönöm2015. júl. 3. 20:33
1/2 anonim válasza:
Lehet valamilyen túlérzékenységi reakció, menj el bőrgyógyászhoz, kapsz rá valamit és megmondja mit tegyél. Pók legfeljebb egy helyen csípne meg, de nem is jellemző, hogy megcsíp, éjszaka inkább ágyi poloska támad, de az csalánkiütésszerű, nem hólyagos.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma reggelre is lett 2-3 új csípésem, de csak a lábfejemen (szerencsére) azon gondolkodom, h az ágyi poloska az bárhol megcsípne nem csak a lábfejemen mindig. Ez szép hólyagos és lilás színezetű.
2015. júl. 4. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!