Mit tegyek, ha a párom alkoholista, véreset hány és a máj tájéknál szokott fájni neki?
Figyelt kérdés
Akármit teszek nem szokik le és úgynézki nemis nagyon akar. Szakemberről szerinte szó sem lehet. Mindig aztmondja, hogy önerőből is letud, de ez nemígyvan. Nagyon aggódom érte, az egészségével játszik és nem fogja fel.2015. júl. 1. 08:07
1/10 anonim válasza:
De, kell a szakember.
Önerőből leszokni?
Túl vagyok 2 alkeszen... Szerintem lehetetlen. Az egyik el sem ismerte, hogy alkoholista. A másik tudta magáról, minden nap hallottam, "áhh le kéne állni, ez így nem jó"... Ezt úgy 1 évig hallgattam, de mégsem történt semmi.
3/10 intrepid válasza:
Vagy a mája kezdi feladni, vagy a hasnyálmirigye. Ha nem fordul orvoshoz, és úgy akar leállni, jön a "megvonási tünetcsoport" és akár abba is meg lehet halni. Ez az Ő döntése lesz.
4/10 anonim válasza:
Mindenesetre a májat lehet és kell is támogatni máriatövis olajjal vagy tablettával. Nagyon nehéz lehet neked, sikert a leszoktatáshoz.
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ezen sokat is veszekszünk. Nagyon makacs.. Énis naponta hallgatom tőle azt ,hogy "le kéne szokni, ez így nem lesz jó" stb, stb. De mind hiába, mert aznap ugyanúgy hozza haza a 2-3 üveg borokat. Ráadásul részegen nagyon agresszív, nemtudom meddig fogom bírni
2015. júl. 1. 18:18
6/10 anonim válasza:
Komolyan kérdezem mert tényleg érdekel az emberi lélektan. MIÉRT VAGY VELE????? Alkoholista, agresszív... ez nem elég indok a távozásra????
7/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyén hangzik, sőt.. de abban reménykedem, hogy képes lesz megváltozni és boldogan élhetünk a továbbiakban.
2015. júl. 2. 20:12
10/10 anonim válasza:
nemsoká megszabadulsz tőle, ha önként nem megy elvonóra. a májat ki lehet előbb utóbb küldeni a vészkijáraton. (volt ilyen ismerősöm, aki szó szerint kifos..a a máját, aztán meghalt. vesekárosodás is lehet a sok alkoholfigyasztástól. az ilyen ember megérdemli, hogy elhagyják, akinek tetszik az örökös ivászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!