Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert nem tudok aludni nyugtat...

Miert nem tudok aludni nyugtato gyogynovenyekbol keszult teaktol?

Figyelt kérdés
multkor felvoltam fazva, ezert estenkent teat ittam, vegyesen kevertem sokfelet, es annak ellenere, hogy volt fozve bele mindig valami nyugtato hatasu teafu is, estenkent teljesen eber voltam. Rettenetesen faradt voltam, de hajnali 3kor felkellett kejek, es gepele ultem, annyira nem birtam mar forgolozni. Ketszer tortent meg, mindketszer teat ittam nem sokkal lefekves elott. MAstol is hallottam, hogy nyugtatot vett be, es ugyan igy jart. Mi okozza ezt?

#éberség #nyugtato tea
2015. jún. 30. 23:47
 1/3 anonim válasza:
A miértjét pontosan én sem tudom, de már hallottam, hogy gyógynövények esetében akár több hétnek is el kell telnie, míg hatnak. Ellenben, nekem sohasem hozták a várt hatást, pedig nagyjából az összeset próbáltam.
2015. júl. 1. 00:15
 2/3 anonim ***** válasza:
mert érzékeny vagyrá
2015. júl. 27. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor nem jobban kene hasson? :)) azaz almosabbnak kene legyek?
2015. aug. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!