Mit tegyek, hogy ne fertőződjek meg?
A városban, ahol élek, valaki behozta a rüheket, és sajnos olyanok is elkapták, akiket nem felettébb érdekel, és szórják szét a városban. Rettenetesen félek, hogy én is megfertőződöm. A fogorvoshoz is alig mertem elmenni, sőt, a házból se nagyon szeretek kimozdulni... hogy menjek biztosra? 1 hét múlva utazok a barátnőmhöz, nagyon kinos helyzet lenne, ha úgy mennék, és ő is elkapná.
Nagyon félek tőle, ma például megijedtem, hogy elkaptam, pedig csak a csengőnkhoiz értem hozzá, viszont sajnos a szomszédjaink is olyanok, akik nem fürdenek, ilyesmi. Na ők is gyakran csengetnek hozzánk. Elkaphattam? Mit tegyek? Hogy kaphatom el?
"A városban, ahol élek, valaki behozta a rüheket"
Te mi a bánatról beszélsz?
Ezeke szerin nem fogalmaztam elég jól.
Valaki rühes lett, úhgy járkkált a városban, és elkapták mások is. Na mivel én nem szeretnék azok közé tartozni akik ezt elkapták, szeretnék választ kapni a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!