Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a lábam. Mitől?...

Nagyon fáj a lábam. Mitől? Miért? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már egy pár hete futok. Előtte fociztam aztán egy fél évig semmi mozgás,mert beteg lettem,kórházba jártam. Most újra mozgok, naponta fél órát futok kb. tornázok is. Viszont nagyon fáj a vádlim mióta futok. Csak a jobb. Van,hogy alig tudok menni, húzódik ahogy lépek vagy nem is tudom...fáj.

Mivel kenhetném vagy mit tehetnék? Valamit nem jól csinálok? Szoktam nyújtani is, akkor picit jobb, de nem igazán tudom hogy tudnám rendesen lenyújtani a vádlim.

Köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 2. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Most jöttél a kótházból, és már is Marathon? Hát sztem én nem futkosnék még ilyenkor. De te tudod. Miért voltál kórházban? Szabad egyáltalán futnod?
2010. márc. 2. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, az orvosomnak is mondtam,hogy futok. Ajánlotta is a mozgást. Crohn beteg vagyok.
2010. márc. 2. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Edzés után állj a lépcső szélére, fél lábfejjel a lépcsőn, és kapaszkodj meg. Felváltva ereszd le a két sarkadat, és terheld rá a testsúlyt. Tartst ki mindkét lábon legalább 20-30 mp-ig, és csinálj több sorozatot. Ez nemcsak a vádlit, hanem az Achillest is nyújtja.
2010. márc. 3. 00:16
 4/5 anonim válasza:

Kérdés, hogy mitől fáj... Milyen jellegű a fájdalom?

Ha görcs, akkor javaslok valamilyen magnézium tablettát, nyújtást (nyújtott térddel húzd fel a lábujjaid). Ha kis pihenő után elmúlik, majd mindig előjön terhelésre, akkor érrendszeri probléma is lehet. Kort nem írtál, utóbbi inkább korosabbaknál valószínűbb.

2010. márc. 3. 07:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Nem görcs. Húzódik,ahogy lépek.

2010. márc. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!