14 éves lány vagyok és 169 cm és 110 kg hogy fogyakk? :/
Egyél egészséges ételeket, sok zöldség, gyümölcs.
Járj el valahova rendszeresen sportolni!
Van egy barátnőm, akinek így sikerült 90kg-ról 70kg-re lefogynia, 12 éves volt ekkor.
Szia
Kezdj el edzeni, de lehetőleg vagy biciklizni, vagy ellipszisezni, a futást lehetőleg felejtsd el a súlyod miatt nem ajánlom, mert tönkre mehetnek a térd ízületeid. De a legfontosabb az étel, reggelire egyél zabpelyhet és lehetőleg csirkemellet, pulykát egyél, mert ezekben sok a fehérje. De mozgás nélkül nem tudsz sokat fogyni, vagy nem lesz szép, ezért a legjobb ilyenkor konditerembe járni és edzeni, erre az interneten nagyon sokféle edzéstervet találsz.
Ezt az oldalt nagyon ajánlom mindenki figyelmébe, itt megtalálsz minden információt: [link]
Fogyással kapcsolatban pedig, ha komolyan gondolod, akkor olvasd el ezt a könyvet: Sárga kapszula, ezt google play-ből is letöltheted.
És sok sikert ha van kérdésed még szívesen segítek, én is fél éve kezdtem el edzeni és ezáltal fogyni és nagyon hatásos :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!