Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok és 169 cm...

14 éves lány vagyok és 169 cm és 110 kg hogy fogyakk? :/

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek fogyni mar fogytam 10kg de ez kevés és nm megy egyedüll
2015. jún. 26. 21:11
 1/5 anonim válasza:
100%

Egyél egészséges ételeket, sok zöldség, gyümölcs.

Járj el valahova rendszeresen sportolni!

Van egy barátnőm, akinek így sikerült 90kg-ról 70kg-re lefogynia, 12 éves volt ekkor.

2015. jún. 26. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is: :O :Ö lol. Amúgy pedig elmondom. Nos először is a fogyás legfontosabb kulcsa a mozgás, menj ki biciklizni, sétálj, gimnasztikázz. Szóval mozgasd ki mindened. Rengeteg fogyási lehetőség van, nekem a teljesítménytúrázás jött be, egészséges és szép is. A szénhidrátmennyiséget csökkenteni kéne, egyél sok zöldséget, cukros kaja nuku. Van olyan módszer, hogy testkontroll, de nem tudom pontosan hogy kell csinálni. Ui: lehet, hogy ilyen a genetikád (kis magasság+kövérség), de ne add fel. Amúgy onnan lehet rájönni, hogy hízékony vagy, ha vastag a bokád. Csak tipp :) pl. a régi szomszéd gyereknek is vastag volt a bokája (és nem volt túl vékony), és az anyja mindig elkezdte mondani, hogy ne, ha evett pl. valami nasit pl. csoki.
2015. jún. 26. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
ORVOS NÉLKÜL NE!
2015. jún. 26. 21:26
 4/5 anonim válasza:

Szia

Kezdj el edzeni, de lehetőleg vagy biciklizni, vagy ellipszisezni, a futást lehetőleg felejtsd el a súlyod miatt nem ajánlom, mert tönkre mehetnek a térd ízületeid. De a legfontosabb az étel, reggelire egyél zabpelyhet és lehetőleg csirkemellet, pulykát egyél, mert ezekben sok a fehérje. De mozgás nélkül nem tudsz sokat fogyni, vagy nem lesz szép, ezért a legjobb ilyenkor konditerembe járni és edzeni, erre az interneten nagyon sokféle edzéstervet találsz.

Ezt az oldalt nagyon ajánlom mindenki figyelmébe, itt megtalálsz minden információt: [link]

Fogyással kapcsolatban pedig, ha komolyan gondolod, akkor olvasd el ezt a könyvet: Sárga kapszula, ezt google play-ből is letöltheted.

És sok sikert ha van kérdésed még szívesen segítek, én is fél éve kezdtem el edzeni és ezáltal fogyni és nagyon hatásos :).

2015. jún. 26. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket ..szeretnék kondibaa jarnii de széggyelekk a többiek elött de megprobalokk valami mozgast beiktatni ... reggelizni nm szoktam mert nm vagyok éhes ebedree rizst és grillezet csirkemelett eszekk ..
2015. jún. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!